De tijd gaat weer snel bij de jongerentoneel, binnenkort zijn al weer de uitvoeringen!

Reserveer snel, want Vol = Vol

 

 
 
Kom Mar Op!-Jong speelt dit seizoen twee klassiekers. Doe oudste jeugd heeft de tanden gezet in De Vrek van Moliere en de jongsten brengen het verhaal van Shakespeare's Hamlet.

 is een komedie waarin de vrekkige Harpagon zijn zinnen heeft gezet op hetzelfde meisje als waar zijn zoon verliefd op is. Ondertussen heeft Elise, de dochter van Harpagon een liefdesrelatie met Valere, een jongen zonder geld die tijdens een schipbreuk zijn (rijke) familie is kwijtgeraakt. Omdat Marianne, de toekomstige bruid van de Vrek, geen geld heeft, wordt Elise gedwongen om met een rijke, oude man te trouwen. Hoe zou dit aflopen....?

 is een tragedie waarin Hamlet wraak neemt op zijn oom die verantwoordelijk is voor de dood van Hamlets vader, de oude koning van Denemarken. Een typisch Shakesperiaans drama waarin iedereen sterft. De jongsten brengen het verhaal met verve.

 
 
 
*********************************************************************************************************************************
 
 
 
Yes! Maandag 11 september aanstaande start het jongerentoneel !!
 
 
 
De eerste repetitie willen we gezamenlijk voor iedereen starten om 17.30 uur. Deze repetitie duurt tot ongeveer 18.45 uur.
Na komende maandag wordt een groepsindeling gemaakt voor de daaropvolgende avonden en zullen de starttijden verschillend zijn.
We proberen in de planning zoveel mogelijk met alle omstandigheden (zoals bijvoorbeeld leeftijd of voetbaltraining) rekening te houden.
Tot maandag !!
 

 

 

**************************************************************************************************************************************

 

 

 

 

En daar was het dan al zo ver.

De uitvoering van Kom mar op! - Jong.

La Bella Italia en Romeo & Julia.

En wat hebben we genoten met elkaar.

Het was een geslaagde dag met veel plezier. (en kinderchampagne)

Nu op naar volgend jaar!

Dank aan iedereen die is komen kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 maart 2017 middei 14.30 en jûns 19.30 Kom mar op! - Jong yn de Suderfinne.

Reservearje gau want  

 

 

 

 

 

1e repetysje mei Kom mar op! - Jong

 

 

Kom mar op! - Jong

Binnenkort start Kom mar op! – Jong met jongerentoneel in Suwâld!
Onder leiding van regisseur Grytha Visser starten de wekelijkse lessen in jongerentoneel. De lessen vinden plaats vanaf 23 oktober op de maandagavond van half zeven tot kwart voor acht. We bereiden ons voor op een toneelvoorstelling in maart 2017.
Wij bieden de lessen / repetities voor jongeren aan tegen een gunstig tarief en natuurlijk in Suwâld. We zorgen ervoor dat je steeds beter wordt in het spelen van toneel.
Ben je ook enthousiast en wil je meedoen? Geef je dan snel op met een mail naar Kom mar op!
Heb je vragen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.